De små detaljene som forbedrer helhetsinntrykket av boligen din

31 juli 2021
Johanne Larsen

Når man har bodd et sted lenge, så har man en tendens til å bli det man kaller husblind. Det vil si at man ikke legger merke til de små detaljene som andre legger merke til når man er på besøk. Det kan være ting som rot (som man bare har vennet seg til) eller ting som ikke er helt i orden. Her skal vi se på hvordan du kan fikse det, og dermed også forbedre helhetsinntrykket av boligen din med bare få, enkle grep. 

Skift ut ytterdør og dører

Et av de grepene man med fordel kan ta, er å skifte ut dørene i boligen. Tenk på at ytterdøren er det første folk ser når de kommer hjem til deg, og derfor er dette et element man med fordel kan fokusere litt ekstra på. Allerede her danner man seg bevisst eller underbevisst et inntrykk av boligen din, og det kan du justere ved å ha en flott ytterdør.

Når det kommer til dørene inne i hjemmet, så er dette også noe som har mye å si. Det er detaljer som er nesten usynlige for oss når vi bor et sted, men som allikevel gjør en stor forskjell. Man kan enkelt bruke dørene til å fremheve detaljer i hjemmet, for eksempel med paneler og flotte klassiske detaljer.

Dører kan dog også ha noe å si for hvordan vi opplever boligen utover det visuelle. Det kan være noe så enkelt som lydisolering, at man har dører som oppleves mer lydtette til bad og kanskje baderom, og kanskje litt mer prangende dører til soverom og stue. Det er helt opp til deg. 

Det er heldigvis mulig å finne akkurat det man leter etter på nettet, hvis man vil oppgradere boligen og forbedre helhetsinntrykket med nye dører. På https://klarvinduer.no/dorer finner du et stort utvalg, så du enkelt kan finne det du er på jakt etter. 

Flere nyheter