Få hjelp til å finne det billigste forbrukslånet

15 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Når du skal finne et lån til hytte, bil, båt, oppussing, nye møbler eller noe helt annet, er det avgjørende at du undersøker og sammenligner de forskjellige muligheter som er på markedet i dag. Les mer her om hvordan det kan spare deg for mye penger.

Stor forskjell på prisene

Et forbrukslån kan du bruke til det du trenger, så her er du altså ikke låst fast på en spesifikk ting. Det er også et lån som du kan oppta uten å stille sikkerhet i fast eiendom, noe som gjør det attraktivt for mange.

Det finnes mange norske banker som tilbyr forbrukslån, og derfor kan det være vanskelig å velge. Det er dog utrolig viktig ikke bare å velge det første tilbudet du får. Det er nemlig utrolig stor forskjell på de prisene som bankene tilbyr. Det gjelder både for renten som kan variere utrolig mye, men også for de gebyrer som kommer på.

Derfor bør du alltid hente inn minst 2-3 forskjellige tilbud, og jo flere jo bedre. Disse kan du sammenligne ved å se på den effektive renten, som forteller deg om de samlede kostnader på lånet.

Hos www.swiftbanker.no kan du raskt og enkelt få overblikk over dine muligheter, så du kan sammenligne mange forskjellige långivere på samme tid for å finne det billigste forbrukslånet for deg.

lån penger

Husk alltid å lese vilkårene nøye

Før du signerer en låneavtale er det viktig å se nøye på vilkårene. Du må bl.a. sjekke:

 – Det samlede lånebeløpet

 – Nedbetaligstiden, altså hvor raskt beløpet skal tilbakebetales

 – Renten 

 – Gebyrer ved etablering, betaling osv.

Les alltid gjennom hele avtalen for å vite presis hva du sier ja til, så det ikke kommer noen ubehagelige overraskelser eller uventede utgifter underveis. Da er du best mulig forberedt til å ta opp et forbrukslån, og får mest mulig ut av det.

Flere nyheter