Italiensk mote til deg

08 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Det er ingen tvil om at Italia er en av de absolutt største nasjoner når vi snakker om mote – og slik har det vært i mange år. Det populære merket Gran Sasso er et fantastisk eksempel på hvordan italiensk mote kan bli «hverdagsmote» og havne direkte i din garderobe til en fornuftig pris.

Tradisjon og historie

Merket Gran Sasso stammer helt tilbake fra 1952 der fire brødre startet familiebedriften. Siden har den vokst seg til et ekte internasjonalt navn, og de siste mange år har det vært både populært og anerkjent over hele verden.

I merket ser man tydelig de gamle familieverdiene og de stolte tradisjoner. Det er nemlig fokus på den høye kvaliteten fra start til slutt, og man har valgt å bevare ektheten ved å ha hele produksjonen i Italia. Denne lidenskap og stolte tradisjon for håndverk ses klart i deres kolleksjoner, der den italienske stil og den store stolthet skinner gjennom. 

Komfort og kvalitet

I dag kan du finne masse herlige kolleksjoner fra Gran Sasso, der du blant annet får deres turtleneck og gensere som nok er noe av det de er mest kjent for. Disse er utrolig stilige med et simpelt uttrykk og høy kvalitet på materialer og design, og de kombinerer det moderne med det klassiske på den vakreste måten.

gran sasso

Komforten er også i sentrum, og du vil tydelig merke at deres plagg ikke bare ser bra ut men også kjennes bra på kroppen. Det skyldes blant annet den gjennomførte produksjonen og de herlige kvalitetsmaterialer som sikrer en super passform og super komfort.

Deres plagg henvender seg spesielt til den stilbevisste mannen, og her er det altså både yngre og eldre som kan ha store glede av de tidløse designs. Ha dem i garderoben lenge, for disse designs kommer ikke til å gå av moten.

Flere nyheter