Voks eller sugaring? Hva skal man velge?

28 januar 2023
Johanne Larsen

Det kommer hele tiden smarte nye metoder for hårfjerning på markedet, og for de som kanskje alltid bare har vokset selv, eller har en trofast barberhøvel, kan det være vanskelig å vite hva man skal velge. Det er plutselig mange muligheter som åpenbarer seg. Det er dog ikke så komplisert som du kanskje tror, det skal vi se litt nærmere på her. 

Fjerne selv eller salong? 

Voks Oslo

Mange velger rett og slett å fjerne hår selv, men er ikke tilfredse med resultatet de kan oppnå hjemme. Man bruker mye tid på å barbere seg, og får et ujevnt resultat og kanskje til og med også irritert hud. Det er mange som opplever at de må gjøre det hver dag for å ha et noenlunde glatt resultat. Med voks og sugaring, får man derimot et resultat som varer lenge, og det blir utført av profesjonelle på salong. Da trenger man ikke gjøre det hver dag, og har et glatt resultat som holder i ukevis. Du kan lese mer om voks og sugaring her https://www.yourskin.no/voks-og-sugaring.html.

Hva er sugaring? 

Men hva er egentlig sugaring? Det er noe av det nye som mange kanskje ikke har hørt om enda, eller ikke har fått satt seg helt inn i. Sugaring er rett og slett at man bruker sukkerpasta for å fjerne hår skånsomt på sensitive områder. Det gir en silkemyk hårfjerning. Det er nemlig sånn at sukkerpastaen løsriver hårene fra roten i med-hårsretning, i motsetning til voksing, og det bidrar til å gjøre prosessen mer skånsom. Det er ikke minst et produkt som er 100% naturlig, og det er en vesentlig faktor for mange. Fordi det er en prosess som tar opp de kortere hårstråene med roten, så er det også et resultat som varer lenge. Man kan bruke sugaring i ansiktet på intimområder og på resten av kroppen hvis man ønsker en mer skånsom behandling. 

Flere nyheter