Gi deg selv bedre inneklima med AirWick

18 mars 2021
admin

Det kan være mange grunner til at man opplever følelsen av dårlig inneklima eller dårlig lukt i hjemmet og det er absolutt noe mange sliter mer med om vinteren enn man gjør om våren og sommeren. For når våren kommer og det går an å ha vinduene åpne mer så løser mange ting seg litt selv, men det meste av året i Norge kan vi jo ikke gjøre nettopp det.

Vi kjøpte akkurat AirWick i forskjellige lukter fra https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html fordi vi har hatt problemer med dårlig inneklima og det er ikke noe som kan løses på så mange andre måter. Rom som gangen, der alle skoene står, og bad eller bad og toalett, er steder der det kan føles litt ekstra deilig å ha litt god lukt. 

Det er rom som naturlig har dårligere lukt enn de fleste andre rom og jeg synes bare at det er så innmari deilig at det liksom finnes en lett og fin løsning som ikke krever at man skal gå på oppdagelse og finne ut av måter selv – i hvert fall ikke når det finnes måter som er så gode allerede!

Finn lukter du vil elske

Det å finne en luftfrisker som gir en lukt man liker er utrolig viktig. Mange er litt sensitive for parfyme og lukter, men heldigvis finnes det mange gode muligehter når det kommer til å velge noe. Det finnes lukter som føles nesten helt nøytrale, men som har samme gode effekt som de med en mer intens lukt og det finnes mer parfymerte lukter for de som liker det.

Vi endte faktisk opp med å gå for en kombinasjon av de to tingene. Vi valgte mer nøytrale luker til de rommene der vi bruker mye tid og litt mer parfymerte utgaver med lukt av for eksempel sitron på de rommene der man trenger litt ekstra power.

Flere nyheter