Gi interiøret i gangen deres et lite løft med en wallsticker

26 november 2020
admin

Gi interiøret i gangen deres et lite løft med en wallsticker

Små endringer kan ha stor effekt på hvilket inntrykk man gir de som går inn døra i hjemmet. Jeg ser på det som en spennende mulighet for å gjøre et godt førsteinntrykk. Vi har brukt et wallsticker i gangen der folk kommer inn og har fått mange kommentarer på nettopp det. Det er ikke noe folk forventer, men de liker det. Det er annerledes.

Gi gjestene et godt førsteinntrykk

Jeg vet ikke med deg, men når jeg er på besøk hos noen analyserer jeg absolutt hvordan det ser ut der. Hvilke valg de har tatt og hva jeg ville gjort annerledes. Og alt begynner når man åpner døra og inn i gangen. Det første man ser når man kommer inn hos noen er jo nemlig gangen.

Det er ikke et rom som man kanskje tenker skal være særlig imponerende, men man legger mer merke til det enn man tror faktisk. Det er det aller første stedet man har mulighet til å gi et godt førsteinntrykk når det kommer til smak og interiør, stil og identitet. Med et wallsticker kan man gjøre noe gøy eller spennende som gjestene kanskje ikke forventer.

Vis frem stilen din

Stil handler om hvem man er. Det handler om å vise frem hvem man er.  Selv om interiør, eller et wallsticker is seg selv, kanskje er en veldig subtil måte å gjøre dette på er det ikke mindre viktig likevel. Man kan uttrykke så mye med de valgene man tar og selv noe så lite som et wallsticker kan være med på å kommunerisere hvem man er. Vi kjøpte våre på sohu-shop.no fordi de både designer og printer det de selger og har veldig kompetente folk som jobber der, så vi fikk god hjelp til å finne ut hva som ville passe aller best for oss.

Flere nyheter