Skal du sende pakke til utlandet?

15 september 2020
admin

Skal du sende pakke til utlandet?

Norman skal sende pakker til utlandet er det sykt mange ting å tenke på. Sporing er en av de viktigste tingene. Det koster litt ekstra, men det er helt essensielt å sende pakke med sporing hvis det er noe du ikke kan risikere at blir borte. Og hvis det blir borte er det forsikret.

Hvis du ikke velger å sende pakke med sporing vil ikke posten hjelpe deg hvis pakken blir borte, selv om det er de som har hatt pakken. Det blir særlig viktig når man sender til utlandet, fordi pakken ofte skal gjennom flere typer post-systemer og det blir enda vanskeligere å finne den igjen hvis den blir borte.

Skal du sende verdipost?

Når du skal sende verdipost eller brev skal du alltid, alltid, alltid sende pakke med sporing. Du kan selvsagt velge å ikke gjøre det, men du står nesten uten rettigheter hvis du velger å ikke gjøre det og det vil man ikke. Man tenker kanskje at det er noe som går bra, men hvis det ikke gjør det skal man sloss mot posten og det gidder man ikke. de nekter å gjøre noe. De nekter for ansvar, selv om de har ansvaret og du har mistet pakken din, enten du ventet på en pakke eller sendte en selv.

Velg å sende pakke med sporing!

Sporing har blitt eneste måten å få noen som helst rettigheter når det kommer til forsikring når man sender noe. Hvis man ikke betaler for det gidder ikke posten å snakke om det engang, noe som egentlig er helt sinnsykt når det er de som har ansvaret for den når den er hos dem. Men det nekter de for. Så den eneste måten å få forsikring på når man sender noe er å betale for sporing. Så send pakke med sporing. Jeg lover at det er verdt det!

Flere nyheter