Start båtsesongen med ny båt

02 april 2020
Johanne Hansen
Start båtsesongen med ny båt

Det er ingenting som å starte båtsesongen med ny båt. Et båtkjøp er noe man kan se frem til lenge! Men hva skal man egentlig tenke på når man skal kjøpe ny båt? Her får du noen verdifulle tips til ting du skal ha i mente når du skal kjøpe ny båt til båtsesongen. 

Hva skal jeg tenke over? 

Det er først og fremst veldig lurt å tenke over hva du skal bruke båten til når du skal kjøpe ny båt. Det er nemlig ikke sånn at alle båter er designet til helt samme formål, selv om alle flyter på vannet. Det er alltid en god ide å tenke gjennom hvilke behov du rent faktisk har og hva du krever av en båt, annet enn flott design og funksjonalitet. Kanskje har du allerede sett deg ut en flott og praktisk Askeladden Båt. Det er utrolig mange båter å velge mellom og det er essensielt at du velger den riktige. En båt er en investering som gjerne skal vare lenge og passe til behovene dine også om noen år, så du får mest mulig ut av den. 

Er dere for eksempel en av de som er helt avhengige av båten for å komme til butikken når dere er på hytta? Da er det lurt å tenke på at man kanskje ikke alltid er ute i perfekt vær, som man er når man drar på stranden eller på øyene for å kose seg. Det kan være regn og blest og man skal kanskje til og med frakte folk eller bagasje – da er det greit å tenke på at båten skal kunne ivareta dette behovet. Kanskje skal man da overveie en båt med overdekning og et rom til å oppbevare bagasje og ting tørt? 

Det samme gjelder hvis du er typen som liker fart og spenning, så er det ikke noe vits i å se nærmere på snekker og joller og omvendt. 

Flere nyheter