Trenger du hjelp til regnskap?

03 desember 2020
admin

Trenger du hjelp til regnskap?

Det er mange ting ved det å jobbe freelance som er helt fantastisk. Friheten. Variasjonen. Det at man kan jobbe fra hvor som helst. Ikledd hva som helst. Men regnskap er helt klart ikke en av de tingene man elsker ved livet som freelancer. Jeg synes faktisk at regnskap er litt gøy, fordi jeg elsker å ha overblikk, men jeg elsker det enda mer når det er noen andre som ordner det og mitt overblikk bare er å levere dokumentene til dem.

Jeg liker å ha overblikk og kontroll, men det å føre regnskap er ikke noe jeg har lyst til selv. Det er ikke fordi det er så vanskelig eller komplisert, og hos skatt sier de jo at man kan ordne det selv hvis man har en liten virksomhet, men for å være helt ærlig er jeg alt for redd for å gjøre noe feil. For å overse noe. For å kategorisere noe på en måte som ikke er riktig. Med hjelp til regnskap føler jeg meg mye mer trygg.

Bruk tiden bedre

Når man er utdannet til å jobbe som regnskapsfører er det mange ting man vet som vi andre ikke gjør og ikke bare vil jeg gjerne kunne benytte meg av all den kunnskapen som de har, men jeg vil også aller helst bruke tiden min på min egen bedrift. På det jeg er god til. På de oppgavene der jeg kan gjøre det jeg er god til og regnskap er absolutt ikke en av de tingene.

Mer frihet!

Når man gir ansvaret videre til noen andre som kan det bedre enn det man kunne gjort selv føler man mye større frihet og ikke minst trygghet når det kommer til at ting blir gjort ordentlig og riktig. DET vil jeg gjerne betale for faktisk. Alltid!

Flere nyheter