Trenger du hjelp til regnskap?

Trenger du hjelp til regnskap?

Det er mange ting ved det å jobbe freelance som er helt fantastisk. Friheten. Variasjonen. Det at man kan jobbe fra hvor som helst. Ikledd hva som helst. Men regnskap er helt klart ikke en av de tingene man elsker ved livet som freelancer. Jeg synes faktisk at regnskap er litt gøy, fordi jeg elsker å ha overblikk, men jeg elsker det enda mer når det er noen andre som ordner det og mitt overblikk bare er å levere dokumentene til dem.

Jeg liker å ha overblikk og kontroll, men det å føre regnskap er ikke noe jeg har lyst til selv. Det er ikke fordi det er så vanskelig eller komplisert, og hos skatt sier de jo at man kan ordne det selv hvis man har en liten virksomhet, men for å være helt ærlig er jeg alt for redd for å gjøre noe feil. For å overse noe. For å kategorisere noe på en måte som ikke er riktig. Med hjelp til regnskap føler jeg meg mye mer trygg.

Bruk tiden bedre

Når man er utdannet til å jobbe som regnskapsfører er det mange ting man vet som vi andre ikke gjør og ikke bare vil jeg gjerne kunne benytte meg av all den kunnskapen som de har, men jeg vil også aller helst bruke tiden min på min egen bedrift. På det jeg er god til. På de oppgavene der jeg kan gjøre det jeg er god til og regnskap er absolutt ikke en av de tingene.

Mer frihet!

Når man gir ansvaret videre til noen andre som kan det bedre enn det man kunne gjort selv føler man mye større frihet og ikke minst trygghet når det kommer til at ting blir gjort ordentlig og riktig. DET vil jeg gjerne betale for faktisk. Alltid!

10 thoughts on “Trenger du hjelp til regnskap?

 1. I just could not leave your web site before suggesting that I actually loved the standard
  information a person supply to your visitors?
  Is going to be back frequently in order to inspect new posts

 2. Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance
  from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog?

  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about creating my own but I’m not
  sure where to begin. Do you have any ideas or
  suggestions? Cheers

  Also visit my web page :: Gorges De Soleil Cream

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *