Trenger du ny frisyre?

06 november 2019
Maria Laugesen
Trenger du ny frisyre?

En ny frisyre kan gjøre en verden til forskjell for ditt utseende. Det gjelder både for kvinner og menn. Det gjelder om å velge en frisyre som passer til deg, og her har f.eks. formen på ansiktet ditt mye å si. Noen klær kort hår veldig godt, mens andre passer bedre med langt. Noen klær krøller veldig godt, mens andre passer bedre med rett hår. Slik er det altså forskjell på hvilken frisyre som passer best for oss, men det viktigste er selvfølgelig at det passer til din personlige stil.

En frisør kan hjelpe deg med å finne en frisyre som passer både til din personlighet og til ansiktet ditt. Deres utdanning gjør at de ikke kun kan klippe og ordne håret ditt, men også gi kompetent veiledning og råd basert på dine ønsker og behov. Derfor er det en veldig god investering å dra innom en frisør med gode kompetanser, som kan hjelpe deg med å finne den helt riktige frisyren for deg.

Hos Studio 5 tilbyr de stort sett alle behandlinger innen frisørfaget, og her har de virkelig styr på både deres viten og håndverk. De ordner håret for både små og store, menn og kvinner, og de vet hva som skal til for å levere en god service. Derfor sørger de alltid for å sette deg i sentrum, og lytte til dine behov. Sammen kan dere da i fellesskap finne en frisyre som passer godt for deg. Her får du altså det beste innen både klipp, pleie og rådgivning, og du kan føle deg i trygge hender.

Så mangler du en frisør i Tromsø eller omegn, så kontakt Studio 5 for å bestille en tid i dag. Du kan lese mye mer på deres nettside, der du også selv kan booke din neste tid raskt og enkelt online.

Flere nyheter