Unngå uønsket hårtap

21 april 2020
Johanne Hansen
Unngå uønsket hårtap

For mange menn er tap av hår en naturlig del av det å bli eldre. De har kanskje vokst opp med en skallet bestefar, og en skallet far, og når vikene begynner å vokse i løpet av 30 årene, så er det kun som forventet. De barberer det hele av, og som de tidligere generasjoner, går de 40 årene i møte, med en skallet isse. For noen er dette helt uproblematisk, og fred være med det. Men desværre er det ikke alle som har samme uproblematiske forhold til det å miste håret. For noen kan det simpelthen bringe en ut i en stor og ubehagelig identitetskrise, og dramatisk tap av selvtillit. I verste fall kan det ha konsekvenser for ens selvværd, og sosiale liv. Heldigvis finnes det måter å unngå dette på. Det er nemlig kommet en hårtap behandling, som virker.

Pure Grow har utviklet hårprodukter som hjelper mot hårtap, sånn at du kan unngå et uønsket hårtap. De rene produktene reduserer hårtap, samtidig som de er med til å gi vekst til nytt og sterkere hår. Det hele er uten bivirkninger. 

Hvis du er interessert i å unngå hårtap, så er det viktig at du begynner behandlingen så snart du merker en gryende måne, eller utbredt uttynning i manken. De første årene av hårtapet, er nemlig de hårsekker som mangler næring, i en hviletilstand. Så lenge hårsekkene er i hviletilstand, så er det fullt mulig å vekke dem igjen. På denne måten så kan man ved hjelp av den riktige behandlingen av hårtapet, reaktivere veksten av håret. Man kan altså unngå hårtap, og beholde sin stolte manke i flere år. 

For mange vil dette simpelthen bety forøket livskvalitet, over lenger tid. 

Hårtap er for de fleste menn hormonelt betinget, men også ved å leve et sunt og balansert liv, kan du minske risikoen for tidlig hårtap. Stress er en faktor som kan gi både økt hårtap, og flere grå hår. Sørg derfor for, at du har tid til ro og fordypelse, også i en travel hverdag. 

Flere nyheter