Finn den rette online

22 mai 2021
Johanne Larsen

De fleste av oss drømmer om å finne den eneste ene, men i en jungel av nye datingmuligheter, så er det ikke alltid så enkelt. Da kan det fort bli til at man ender opp med ingenting og gir opp jakten. Men er det ikke bedre å lære seg å finne den rette online? Det kan du lese mer om her. 

Ha et åpent sinn

Det er lurt å ha et åpent sinn når man skal date – også på nettet. Det er rett og slett fordi vi blir presentert for forholdsvis lite informasjon når vi skal finne noen på nettet. Vi ser et bilde og noe velutvalgt tekst, og det er det. Det vil si at man kanskje ikke burde gjøre seg opp altfor mange tanker om den personen, eller de personene, man har utvalgt på en datingapp eller online datingplattform, før man faktisk inngår i en samtale med dem. Det kan nemlig åpne opp for en hel del overraskelser, og man kan kanskje lettere å øye på noen av de nyansene som man leter etter i en partner, som man ikke kan oppdage utelukkende gjennom en profiltekst og et bilde eller to. 

Derfor er det lurt å bevare et åpent sinn når man dater på nettet, og kanskje ikke velge så bastant. Hva om du går glipp av den rette? 

Mange måter å date på

Det er heller ikke noen hemmelighet at det er mange måter å date på. Man kan finne alt fra sugardating til sex dating, og det er faktisk mulig å finne noe for alle. Derfor er det også veldig lurt å gjøre seg opp noen helt klare tanker om hva man egentlig er på jakt etter hos en partner når man skal date på nettet. Da er det nemlig mye lettere å finne det man rent faktisk er på jakt etter, og man får en ærlig og åpen dialog fra starten. 

Flere nyheter