Skift dør og vindu for en mer moderne bolig

26 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er mange små grep man kan ta for å få en litt mer moderne bolig. Her skal vi se litt nærmere på noen smarte grep som du kanskje ikke har tenkt på, så du enkelt kan oppgradere og modernisere boligen din. 

Nye dører og vinduer

image

Når man ser i et interiørblad kan det virke som om det er mange ting som skal til for å få en moderne og lekker bolig, men det er ikke nødvendigvis helt sant. Hvis man skjønner akkurat hvilke elementer som er viktige, ogsom rent faktisk utgjør en forskjell, kan man slippe unna med å gjøre ganske lite med stor effekt.

Det er nemlig sånn at ting som vinduer og dører ofte blir svært undervurdert når man skal pusse opp eller bare oppgradere boligen litt. Det er dog et element som kan være ganske viktig for hvordan boligen din blir oppfattet. Med en moderne og minimalistisk dør, og det samme med vinduer, kan man nemlig enkelt få en bolig som fremstår både ny og moderne. Det er et smart grep som mange ikke har tenkt over, men som er svært effektivt i praksis. 

Det er heller ikke noe som trenger å være så vanskelig å gjennomføre. Hvis du ser på sider som https://skanva.no/, vil du fort oppdage at det finnes et stort utvalg å velge mellom til gode priser, så man enkelt kan finne akkurat det man er på jakt etter. 

På tide med et nytt strøk maling? 

Et annet grep som hjelper er å legge et nytt strøk maling. Det kan godt være det ikke føles som det er så lenge siden det ble malt, men som regel er det lenger siden enn man tror – og det er noe som kan gjøre en svært stor forskjell. Med nye vinduer og dører og et nytt strøk maling, er det med andre ord lett å få et moderne uttrykk man er på jakt etter. 

Flere nyheter